Изясняване на потребностите, на съществуващите и разкриване на нови възможности за съществено подобряване на икономическите връзки между България и Русия

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ „ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ“
ГР. РУСЕ
до
ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ НА „ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ“
ДО
СОБСТВЕНИЦИ И УПРАВИТЕЛИ НА МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ, ИМАЛИ ИЛИ ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ БИЗНЕСА С ПАРТНЬОРИ
ОТ РУСИЯ
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Национално движение „Русофили“ и Българо- Руската търговско промишлена палата(БРТПП) желаят да осъществят съвместна дейност в изясняване на потребностите, на съществуващите и разкриване на нови възможности за съществено подобряване на икономическите връзки между България и Русия, в интерес на двата народа и на двете държави. Това желание се благоприятства от включването в състава на ръководството на Н.Д.Русофили на инж. Георги Минчев – председател на Управителния съвет на БРТПП.
Всички трезво мислещи българи са убедени , че отпадането на икономическите санкции е необходимо и неизбежно. Фирмите, които имат интерес от възобновяване на бизнеса между България и Русия трябва да се подготвят за работа при съвременните
условия.
За да се изяснят по-подробно реалните потребности и интерес на производствените фирми от промишлеността, земеделието и услугите от пряко сътрудничество с партньори от Русия и подпомагане на преки контакти с фирми и организационни структури от Русия, които са партньори на БРТПП.
КАНИМ ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ I НА ОБЛАСТНА СРЕЩА НА 11 АПРИЛ 2017 Г. – 10 Ч. в залата на Русенската стопанска камара – ул.“Църковна независимост“ №35, п.к.11.

Председател на Координационния съвет:
Проф. д.н.инж.Кр. Ениманев
За повече информация: инж. Т. РАДОСЛАВОВ 0886-843794; todorradoslavov@mail.bg

Въпросник

Писмо среща

 Категории:Икономически новини, Председател, Разни

%d блогъра харесват това: