ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАРЕДБА Н-18

ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАРЕДБА Н-18

Национален организационен комитет в защита на малкия и среден бизнес в България

Подкрепен от Българската асоциация на заведенията (БАЗ), Сдружение на заведенията в България (СЗБ), Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и др. представители на малкия и среден бизнес

Обявява:

ПРОТЕСТ срещу Наредба Н-18

на 29.01.2020 г., на Площад „Народно събрание“, от 12.00 ч.

със следните искания:

  • Отлагане влизането в сила на действието на Наредба Н-18 до изчистване на всички основни проблеми, касаещи прилагането й.
  • Отмяна на текстовете в Наредбата на НАП, касаещи запечатването на търговски обекти без изрично доказана вина от страна на търговеца, стопанисващ обекта.
  • Сформиране на работна група за обсъждане възможностите за въвеждането на диференцирана ставка на ДДС за храните и сектора на обществено хранене и развлечение, категоризирани по Закона за туризма, на 5%, каквато е практиката в страните – членки на Европейския съюз.

Обръщаме се за подкрепа към всички представители на малкия и среден бизнес – ядрото на българската икономика, разчитаме на Вас!

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

 

Връзка с нас:

0878 800611 – Ричард Алибегов (БАЗ);

0898 463472 – Марин Сотиров (СЗБ)Категории:Заседания и срещи, Разни, Събития и мероприятия

%d блогъра харесват това: