Представяне на БИО МАРТ 07 ООД

БИО МАРТ 07 ООД е български производител на органични торове с марка Имунонат

На адрес biomart-bg.com и biomart-ro.com компанията представя екологичните си пазарни продукти ИМУНОНАТ-биохумус и ИМУНОНАТ-хуминов екстракт с широко приложение в земеделието, растениевъдството, оранжерийното производство и при рекултивирането на площи.

Следвайки новите тенденции в органичното торене, фирма БИО МАРТ 07 ООД осъществява процес на асоцииране на определени щамове полезни бактерии с доказано положителен ефект върху имунната защита на растенията в своите продукти.

Продуктите на БИО МАРТ 07 ООД представляват балансирани, органични торове на изцяло естествена основа. Основната суровина е биохумус от червен калифорнийски червей чрез вермикомпостиране. Вермитехнологията е технология за биологично пречистване (деконтаминиране) на оборски тор посредством култивирани червеи и асоциираните с тях бактерии. Най-разпространен, селекциониран и използван е червения калифорнийски червей. Биоторът, получен от говежди тор улеснява раздребняването и разлагането на растителни отпадъци в почвата, подобрява въздушния и топлинния режим и увеличава противоерозионното действие на почвата. Жизнената дейност на червения калифорнийски червей позволява при правилна грижа и оптимални условия да се произведе висококачествен биотор, качествен пазарен продукт, ценен в растениевъдството, цветарството, горското стопанство и при рекултивиране на площи.Категории:Бизнес предложения и възможности, Визитна карта, Разни

%d блогъра харесват това: