Стартиране на изпълнение на проект на Сдружение “Русенска стопанска камара“ по програма „Еразъм+“

На 09.03.2021г. се подписа договор между Сдружение “Русенска стопанска камара“ и Център за развитие на човешките ресурси за финансова подкрепа по програма „Еразъм+“ по проект 2020-3-BG01-KA105-094745 “Choose respect” с бенифециенти: Сдружение “Русенска стопанска камара“, Arte e Cultura Sociale – от Италия и Youth Center of Georgia – от Грузия.

Дейността по проекта е Младежки обмен (6 дни), който ще се проведе в Русе, България в периода от 12 юли до 19 юли 2021г. В младежкия обмен ще се включат 36 участници от 3 държави за да споделят най-добрите практики за насърчаване на равенството и недискриминацията сред младите хора.

Подборът на участниците от България ще се извърши между 21.04.2021г. и 21.05.2021г. с попълване на анкетни карти за участие и събеседване. Ако желаете да се включите в нашите младежки дейности, следете нашите уеб и фейсбук страници, където ще публикуваме информация за програмата, както и ще бъде предоставена конкретна информация за самия подбор.

Проектът е съфинансиран по програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.Категории:Бизнес предложения и възможности, История, Култура, Международно сътрудничество, Образование, Проекти, Събития и мероприятия, Цивилизация, Човешки ресурси

%d блогъра харесват това: