Стопанската камара в Русе мотивира училищата да въведат корпоративна социална отговорност

От Русенската стопанска камара мотивират образователните институции в града да въведат корпоративната социална отговорност в тяхната дейност.

Това става в тясна връзка с бизнеса, която най-често се изразява в предоставяне на реална среда във фирмите за практика или обучение на учениците. 

В тази връзка днес запознаха учители и директори на гимназии в Русе с резултатите от проект на Русенската стопанска камара за корпоративната социална отговорност и етика в образованието.

Бяха представени отделни модули за начините, по които от Русенската стопанска камара могат да помогнат на гимназиите в практиката на учениците в реална бизнес среда.

По време на срещата, от гимназиите споделиха някои добри практики в досегашното си сътрудничество с Русенската стопанска камара. От професионалните гимназии изразиха и желание да станат членове на камарата.Категории:Бизнес предложения и възможности, Заседания и срещи, Индустрия, Интервюта, Младежи, Образование, Председател, Проекти, Събития и мероприятия, Човешки ресурси

%d блогъра харесват това: